Despre noi

Despre noi

Despre…

Agentia noastra, situată in inima Bucurestiului, este una din cele mai apreciate agenții de recrutare forta de munca din Asia in Romania, fiind susținuți direct de către ambasada Indoneziei la București, in colaborare directă cu cele mai bune agenții de recrutare din Indonezia, Nepal si Sri Lanka. Suntem promotorii angajarii strainilor din Asia in Romania și oferim atat serviciile de recrutare și angajare pe piața forței de muncă din Romania, cat procese de inducție și integrare in echipe mixte cu personal calificat din România și Asia .
Suntem specializati in servicii de consultanta pentru recrutarea si selectia personalului din Sri Lanka, Thailanda, Indonezia, etc., precum și in servicii de consultanta in domeniul relocarii de personal, imigrare și in servicii pentru obținerea dreptului de ședere a străinilor in Romania.
In cei peste 7 ani de activitate in domeniul imigrarii, am oferit servicii de consultanta in vederea obținerii dreptului de sedere in Romania pentru persoane înalt calificate: manageri, ingineri IT, ingineri constructori, personal in domeniul construcțiilor, personal specializat masaj SPA, personal hotelier, bucatari si personal pentru familii private: bone, menajere, asistente medicale personale, gradinari, administrator imobile private, ingrijitori cai.
In numele clientilor nostri, angajatori persoane juridice și persoane fizice, am selectat și recrutat angajatori străini in domeniul construcțiilor, industria hoteliera, masaj & SPA și personal pentru familii private.
Exigența dobandita in cei peste 7 ani de experiență in domeniul imigrației, prin corelarea legislației romane și legislației statului angajaților străini, prin cunoasterea, înțelegerea și respectarea diferențelor culturale, ne determina sa abordam cerințele fiecărui angajator cu profesionalism, să analizăm toate aspectele legale și implicațiile financiare pentru atingerea rezultatului dorit.
Noi va vom ajuta sa gasiti ANGAJATUL de care aveți nevoie!